Annonse

– Vi kan ikke dvele for mye over tapet sist


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl er klar for en tett og jevn kamp mot et lag som også har kommet tungt i gang med årets sesong. Odd-tapet fra helgen er ute av systemet, og nå er han klar for årets første seier.

– Det er viktig for begge lag å få en seier nå. Sarpsborg er et bra lag som vi har spilt mange tette mot opp igjennom. Vi gleder oss til å løpe ut på matta og kjempe om tre poeng. Vi har virkelig lyst på de, sier kapteinen til KRS247.

Han synes Start har vært brukbare defensivt, med unntak av det klare tapet i Skien. Nå har laget trent mer og mer på det offensive, og kapteinen vil love mer offensiv kraft fra laget i kveld.

– Jeg synes vi blir bedre og bedre på trening. Nå må vi vise det i kamp. På hjemmebane skal vi ut og styre spillet, sier Vikstøl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer