Annonse

– Vi jobber som et lag


Foto: Glenn Faannessen

Rolf Daniel Vikstøl roser sine lagkamerater som klarte å sikre at Start holdt nullen for første gang i en seriekamp på Alfheim på 22 år.

– Vi viser en helt annen trygghet nå enn vi gjorde i fjor. Vi har noen spillere foran oss på midten som virkelig jobber. Spesielt «Gummi» gjør en kjempejobb foran meg og Tapio [Heikkilä] som spiller bak ham. Så vi er flinke til å kommunisere, så det er gøy å spille sammen med disse folkene, sier kapteinen til KRS247.

Han er fornøyd med ett poeng mot Tromsø og kan personlig ikke huske sist de holdt nullen på Alfheim. Statistikken viser at det har ikke skjedd i en seriekamp siden Start vant 1-0 på Alfheim i mai 1994.

– Vi skulle selvfølgelig hatt med oss alle tre poengene, men ett poeng på Alfheim på en vanskelig bane med litt vanskelige forhold er greit, sier Vikstøl som synes det var forsvarlig å spille fotball på en gressmatte som var mer hvit enn grønn.

– Banen ble ryddet fint før kamp og den var grønn og det gikk fint an å spille fotball. Men det var litt vrient og det ble litt glatt og det var litt vanskelig å treffe ballen helt rent, men det var jo likt for begge lag, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer