Annonse

– Vi har veldig, VELDIG lyst til å rykke opp


Daniel Aase fikk scoret Vindbjarts utlikning. Arkivbilde: vindbjart.no

Og Vindbjarttrener Steinar Skeie og resten av klubben tror de er gode nok til nettopp det. Venndølene hadde god kontroll på et Startlag som manglet flere førstevalg, og flere av prestasjonene i den kampen var på et nivå man kunne stå inne for i Vindbjart.

– Det er alltid gøy å vinne fotballkamper, men vi må ikke ta av etter dette. Det var to unge lag som møttes, og Start ga opp etter hvert. Likevel var det en fin kamp for oss, sier Skeie.

– Vi har sagt at vi rykker opp når vi er gode nok. I år har vi veldig lyst til å rykke opp. Veldig lyst!

Krydderfotballen som de ynder å kalle det i Vennesla, handler om ballbesittelse og klareringsforbud. For å lykkes med denne stilen, må spillerne være modige. Skeie trekker frem flere unggutter og situasjoner der motet trådte frem.

Lov å feile, men ikke feige

– Jeg måtte dog strekke en spiller litt for å klarere uten mål og mening, for slik gjør vi det ikke i Vindbjart. Skal man klarere så klarerer man til medspiller, forteller Skeie til KRS247.no.

Hvis Vindbjart vinner kampen uten å fremstå slik de ønsker, anses dette som et nederlag.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar