Annonse

– Vi har nok uavgjort


Foto: Glenn Faannessen

Start-spiss Lars-Jørgen Salvesen legger ingenting i mellom om at det snart må komme en seier for et Start-lag som nok en gang spilte uavgjort mot et lag i Tippeligaen.

– Det hjelper ikke med uavgjorter. Vi kommer veldig dårlig i gang og spesielt det første kvarteret og de første 20 er vi helt fryktelige. Det er nesten samme melodi som mot Strømsgodset hvor vi kom mye bedre med i 2. omgang, sier Salvesen til KRS247,

Han kom nok en gang på scoringslisten, og er nå delt toppscorer med Espen Børufsen.

– Det var deilig å score og for meg personlig er det bra. Det er også bra at vi ikke har tapt mot verken Molde eller Strømsgodset over to kamper. Men vi må begynne å vinne kamper, for snart er det for seint, sier lysluggen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer