Annonse

– Vi håper å få med oss så mange som mulig


Adm. dir. i Start, Even Øgrey Brandsdal og Jesper Mathisen. | Foto: Henrik Gimle

Jesper Mathisen og Even Øgrey Brandsdal håper på stappfullt bortesupporterfelt i Sandefjord denne helgen, når de selv står på tribunen sammen med andre Startsupportere. De lover å stå frem som foregangsfigurer på stadion, og skal heve stemningen.

– Nå skal Even og jeg synge for full hals! Vi har ikke fine stemmer og det er nok ingen av oss som vinner Norske Talenter eller Idol, men vi har en glød og et hjerte som banker for Start. Det skal vi vise, sier Mathisen til KRS247.

Brandsdal har sunget hymnen på stadion før, og er godt kjent med Startsangene som skal synges på stadion.

– Jeg synes også Jesper undervurderer min sangstemme kraftig. Jeg er jo tidligere kretsmester i koring og har sunget i kor i mange år. Det blir mye bra, kontrer Brandsdal.

Begge er enige om at denne kampen er veldig viktig for klubben.

– Det er de store kampene her som vi lever for. Vi må nyte disse. Det er mye gøyere å kjenne på spenningen på kroppen enn å ligge og seile midt på treet, sier Brandsdal.

– Denne kampen er den viktigste så langt i år, mener Mathisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer