Annonse

– Vi hadde vært fornøyd med ett poeng


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Alexander Gabrielsen tegnet seg på scoringlisten og satte en støkk i Start-laget etter 68 minutter med et mål. Men det holdt ikke helt inn for Vestfoldslaget.

– Det er skikkelig bittert med tap i dag. Vi hadde vært relativt fornøyde med ett poeng, så det er en ganske trykket stemning i laget nå, sier Gabrielsen til KRS247.

Han føler at laget rir godt av presset Start hadde i starten av kampen og han skryter veldig av Sandefjords bakerste mann, Lars Herlofsen, som holder de inne.

– Han er litt uheldig på det første målet, og det andre målet tror jeg ikke han så en gang, sier Gabrielsen om Herlofsens innsats på lagets to baklengsmål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer