KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde klart det

Steinar Pedersen er klar på at ambisjonene om opprykk hadde blitt nådd om han hadde fått fortsette ut sesongen. Sportssjefens begrunnelse på at det var en del av en langsiktig tanke bak sparkingen, som Pedersen vil kalle det for, har han liten tro på.

– Vi får se da, åssen det blir seende ut, sier den avtroppende Start-treneren til KRS247.

Han landet med fly på Kjevik fra Sveits torsdag kveld og hadde fått beskjed om å komme ned til Tangen hos Christopher Langeland for et møte.

– Der ble vi sittende i noen minutter med alle fire, også var jo budskapet relativt klart i den første seansen med alle tilstede, også hadde jo meg og Even en lenger seanse, forteller Pedersen som ikke helt så logikken i å ha et møte så sent på en torsdags kveld.

– Vil du si at ditt forhold til Start har blitt noe ødelagt etter det som har skjedd siste 24 timer?
– Neida, jeg synes det er kjipt og trist å ikke kunne få lov å fullføre den jobben som jeg vet at jeg hadde vært god nok til å gjøre. Så er det dumt at den beslutningen ble tatt på syltynt grunnlag av en person som kommer utenfra uten å ha den historien som Start har med seg de siste årene. Det er veldig synd og det føles litt sånn stressende, at det er liksom stresset frem på et eller annet vis, sier Steinar Pedersen og fortsetter:

– Vi hadde klart det, og jeg tror og er helt sikker på at med den kompetansen som vi har og de ferdighetene som laget har, så hadde vi klart målet vårt og det har vi jobbet for hele året.

– Hva blir veien videre nå?
– Nå blir det bare å ta det litt med ro og så kommer fotball til å være en vesentlig del av livet mitt også i fremtiden. Jeg elsker å jobbe med fotball, skape utvikling hos mennesker, spillere, hos lag og individer, så det kommer nok i en eller annen form til å bli en viktig del av livet. Så vi får se.