KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde ikke helt marginene

Starts kaptein Rolf Daniel Vikstøl er skuffet over at de ikke var mer giftige fremover på banen mot Viking i kampen som ble avgjort på grunn av en markering som glapp på Suleiman Abdullahi etter snaue kampen.

– Det var tett og jevnt i dag og vi fortjener mer enn null poeng. Men de er litt mer effektive enn oss og det virker som det stopper for oss på den siste tredjedelen. Det er litt surt å stå her etter et tap, sier Vikstøl til KRS247.

Han mener de hadde nok av sjanser til å score i kampen, men for å få til de må det skapes flere sjanser enn de gjore i dag.

– Vi hadde nok av sjanser til å score i denne kampen, men marginene var ikke helt på vår side. Jeg synes likevel det er mye positivt for oss å ta med fra denne kampen. Og de helt store sjansene vil komme for oss, sier Starts kaptein.

For Espen Børufsen ble det bare tid til en kort analyse for oss før han måtte videre. Men han peker veldig på at de bedret seg etter hvilen.

– Jeg synes vi løper veldig mye i mellom, men utover i 2. omgang får vi hevet spillet vårt litt, sier Børufsen til KRS247. Han ble forøvrig prøvd i ikke mindre enn fire ulike posisjoner utover kampen.

Det var 6113 tilskuere på Sparebanken Sør Arena til sesongens andre hjemmekamp, og Even Øgrey Brandsdal er klar på at de hadde nok hatt flere tilskuere senere i sesongen.

– Vi er fornøyd med de som kom i dag. Dette var litt som forventet så tidlig i sesongen. Vi burde spilt mot Viking mer mot sommeren, da hadde vi hatt noen tusen til, sier administrerende direktør i Start.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/256935950″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]