Annonse

– Vi hadde ikke dette som mål


Donn-trener Kjetil Ruthford Pedersen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Kjetil Ruthford Pedersen trener akkurat nå det nest beste laget i Kristiansand. Donn har etter helgens runde i 2. divisjon avdeling 3 passert Fløy som byens nest beste fotballag på herresiden. Det var aldri målet for årets sesong, sier treneren.

– Målsetningen vår i år er å være gode nok til å spille 2. divisjon til neste år. Å rykke opp fra 3. divisjon er kanskje det vanskeligste steget i norsk fotball, sier Ruthford Pedersen.

Etter en akseptabel vårsesong, fikk klubben en vanskelig start på høstsesongen med tre strake tap mot sterk motstand. Mot bunnlagene har Donn tatt seks poeng på de siste to kampene, og passert rival Fløy på tabellen.

– Vi er veldig happy med å ta to viktige seire på rappen og være nest best i byen, sier Donn-treneren til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer