KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde fortjent mer

Steinar Pedersen var naturlig nok ikke helt fornøyd med at det ble tap mot Viking på hjemmebane i dag. Men han så likevel mye bra som de kan bygge videre på før Molde-kampen om en drøy uke.

– Jeg synes vi har god kontroll og hadde egentlig ikke planer om å legge oss lavt, men Viking spilte oss lave og vi var ikke gode nok til å gjøre jobben på topp. Dette fikk vi justert i pausen og fikk satt de under mye mer trøkk, sier Pedersen til KRS247.

Han synes det er surt at de ikke tar med seg poeng i en kamp der bortelaget ikke akkurat skapte så veldig mye.

– Vi fikk noen gode overgangsmuligheter i 1. omgang som vi kunne ha utnyttet bedre, det ble vi bedre på i 2. omgang. Men vi klarte ikke å sperre av de rommene som Viking får så mye som vi skulle ønske, sier Starts trener som også benytter muligheten til å skryte litt av debutanten Chidibere Nwakali.

– Jeg synes han gjør et kjempegodt innhopp. At han er en bra fotballspiller, det vet vi, sier Pedersen.

Neste søndag står Molde på motsatt banehalvdel på hjemmebane og Steinar Pedersen tror de skal klare å få til noe mot Ole Gunnar Solskjærs stjernegalleri.

– Vi skal bygge videre på det vi var bra på i dag. Vi vet at Molde er bra og vi har vårt å jobbe med. Men først må vi få ut skuffelsen etter denne kampen, sier Starts trener.

Start står nå med to poeng på de tre første kampene, det er et resultat som Pedersen kan leve med.

– Jeg er godt fornøyd med moralen i laget, men vi kunne gjerne ha vært mer effektive og satt de sjansene vi faktisk får. Mål preger fotballkamper og denne gruppen trenger å få omsatt sjanser i scoring, slik at vi fortsetter flyten på det vi har begynt på nå, avslutter Starts trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/256930464″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]