Annonse

– Vi hadde fortjent bedre


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen var en veldig viktig bidragsyter til det offensive spillet til Start mot Bodø/Glimt, men det holdt ikke helt inn.

– Jeg synes vi spillemessig er noen hakk opp, men vi taper på de avgjørende situasjonene. Jeg trodde vi kunne klare å avgjøre kampen etter utlikningen, men etter vi fikk 1-2 i mot så gikk luften ut av oss, forteller Børufsen til KRS247.

Han synes de leverte en god 1. omgang sett bort i fra baklengsmålet.

– Jeg synes det er sterkt av oss å komme tilbake til 1-1, men det er tungt å sitte igjen med måten vi taper kampen på. Vi visste at de var gode på kontringer og vi trengte mål etter hvert og ble hardt straffet ved at de går rett i bakrom og scorer et par mål på det, sier Espen Børufsen som i likhet med treneren er overrasket over Bodø/Glimts spill.

– Jeg hadde forventet at de var litt bedre og trodde ikke jeg skulle få så mye rom. Men de vant jo kampen, så det hadde ikke så mye å si, sier Espen Børufsen som trivdes godt med det offensive de fikk til i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer