KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde fortjent bedre

Start-kaptein Simon Larsen synes de gjør en av sine aller beste bortekamper på Aspmyra mot Bodø/Glimt. Istedet tar de med seg sesongens første tap i bagasjen tilbake til Kristiansand.

– Vi kjører rundt med de til tider og kommer til masse innleggsituasjoner og kommer til linjen med både Robstad og Wichne og egentlig kjører de. Men så kommer vi under 1-0 ganske tidlig på et veldig unødvendig mål. Så 2-0 er et mål som aldri burde ha gått inn, også fortsetter vi kjøret i 2. omgang og får 2-2. Vi spiller tidvis egentlig ganske bra, og så lager vi et dumt frispark og jeg tror Håkon [Opdal] var litt uheldig og ballen gikk i tverliggeren eller et eller annet sånt. Jeg føler vi er litt uheldige for å være helt ærlig, sier kapteinen til KRS247.

Kampen endte til slutt 3-2 til Bodø/Glimt som er på 1. plass i OBOS-ligaen med 13 poeng, mens Start er på 5. plass med 10 poeng. På søndag venter nok en toppkamp. Da kommer Ullensaker/Kisa på besøk til Sparebanken Sør Arena.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/320548497″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]