Annonse

– Vi hadde fortjent bedre


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Simon Larsen synes de gjør en av sine aller beste bortekamper på Aspmyra mot Bodø/Glimt. Istedet tar de med seg sesongens første tap i bagasjen tilbake til Kristiansand.

– Vi kjører rundt med de til tider og kommer til masse innleggsituasjoner og kommer til linjen med både Robstad og Wichne og egentlig kjører de. Men så kommer vi under 1-0 ganske tidlig på et veldig unødvendig mål. Så 2-0 er et mål som aldri burde ha gått inn, også fortsetter vi kjøret i 2. omgang og får 2-2. Vi spiller tidvis egentlig ganske bra, og så lager vi et dumt frispark og jeg tror Håkon [Opdal] var litt uheldig og ballen gikk i tverliggeren eller et eller annet sånt. Jeg føler vi er litt uheldige for å være helt ærlig, sier kapteinen til KRS247.

Kampen endte til slutt 3-2 til Bodø/Glimt som er på 1. plass i OBOS-ligaen med 13 poeng, mens Start er på 5. plass med 10 poeng. På søndag venter nok en toppkamp. Da kommer Ullensaker/Kisa på besøk til Sparebanken Sør Arena.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer