KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde fortjent alle tre

Start-trener Steinar Pedersen har blandede følelser etter nok en uavgjort i Tippeligaen. Og han er klar på hva som må rettes opp i før de kommende kampene.

– Det er mye av det vi prøver på som er bra. Men den solide strukturen vi har bak, sprekker på ting som vi lett kan luke bort. Vi kommer ikke nærme nok og de får skutt i de situasjonene, sier Pedersen som trekker frem nøyaktig hvor det sviktet på 1-2.

– Det som skjer på andremålet er at Alex De John først gjør det godt, men bommer på andreballen. Så blir vi ryggende for mye til at de får skutt, forklarer Start-treneren.

Han er helt enig med Ajer og Salvesen at det er bedring å spore i laget.

– Vi skal bygge videre på den moralen vi viser etter å ha kommet tilbake igjen etter å ha fått 1-2 i trynet. Vi er godt trent og tåler en sånn sluttspurt. Det er dette vi trener for og vi kommer bare til å bli enda bedre, sier Steinar Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261835996″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]