KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi hadde bra kontroll

Vegard Hansen er nok den som er mest fornøyd med at det ble uavgjort på Sparebanken Sør Arena. Det stoppet nemlig en tapsrekke på fire kamper.

– Vi tok dem høyt og fikk stresset dem. Vi skulle gjerne ha scoret en til, sier Mjøndalens trener til KRS247 i pressesonen etter kampen.

Han har ganske stor tro på at de kommer til å snappe kvalifiseringsplassen foran nesen på Start og begrunner det blant annet med kampprogrammet som gjenstår.

– Start var favoritter på hjemmebane og har tøffe kamper som gjenstår. Dersom Stabæk og Molde er så gode som de har vist tidligere, så kan det gjerne holde med ett poeng for oss. Men får Start en seier så blir det tungt for oss, forklarer Hansen som mener det var helt vesentlig at det ikke ble tap i dag.

– Det var en veldig jevn kamp og hvis det var noen som skulle ha vunnet, burde det vært oss, sier Vegard Hansen som håper på at de iallfall tar poeng mot Aalesund i neste serierunde hjemme på Isachsen Stadion.

– Da tror jeg at vi spiller kvalik, avslutter Mjøndalens trener.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229781031″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]