KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi gjorde jobben i dag

Stabæks kaptein Morten Skjønsberg beskriver bataljen mot Start på Nadderud som en klassisk høstkamp og han ser frem til at det blir en ekstra lang sesong for laget fra Bærum.

– Det var deilig og veldig viktig for oss. Vi ser frem mot de kvalikkampene og det blir en lang sesong, så vi får hære med Inge [André Olsen] om det blir overtidsbetaling, sier Skjønsberg til KRS247 lattermildt.

Ettersom Jervs kvalikkamp mot Mjøndalen ble stoppet halvveis lørdag grunnet elendige spilleforhold på Levermyr, blir det en forsinkelse i hele kvalikkspillet og Stabæks to oppgjør kan i verste fall først bli spilt etter at lukene i julekalenderne har blitt åpnet, men Skjønsberg tror ikke det skal bli vanskelig å holde fokus før de kampene.

– Det skal vi nok klare vel så godt som våre motstandere. Men vi tar oss noe fri før vi kommer tilbake igjen, sier kapteinen som ikke har noen klare ønskemotstandere av Jerv, Kongsvinger eller Mjøndalen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/291807955″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]