KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi gjorde ikke det vi skulle på 0-1

Start-trener Steinar Pedersen så klare mangler på baklengsmålet som sørget for at lufta gikk ut av hjemmelaget etter å ha holdt stand i 80 minutter mot serieleder Rosenborg.

– Jeg synes det er frustrerende at 1-0-målet kommer etter at vi ikke gjør det vi skal på et innkast. Det er litt fortvilende. Men vi ble nok litt slitne og trøkka litt og vi hang ikke helt med der i sluttfasen. Og at det blir 2-0 etterpå er bare sånt som skjer, forklarer Pedersen til KRS247.

Han er enig med Rolf Daniel Vikstøl at det er detaljer som er med på å avgjøre kampen på en måte som gjør at det nå er 25 kamper siden sist Start fikk en seier.

– Jeg synes hele laget jobber knallhardt for hverandre. Det står ikke på innsatsen og vi gjør jo et ærlig forsøk på å være med på å gi Rosenborg kamp. Noe jeg synes vi gjør. Vi må sørge for at vi tar vare på de mulighetene vi får og samtidig forbedre angrepsspillet vårt slik at vi blir enda farligere, sier Starts trener som selvfølgelig har tabellsituasjonen i bakhodet.

– Det er tøft med den mentale utfordringen med å ligge der vi ligger og vi blir jo gjort oppmerksomme på tabellsituasjonen hele tiden. Vi har svingt litt i prestasjonene fra kamp til kamp og selv i enkeltkamper, men i dag synes jeg vi står opp for oss selv.

Nå handler det bare om at gutta drar seg opp igjen og skape en ny tro før kampen mot Aalesund, som blir kjempeviktig den 16. mai. Da må vi være klare i hodet, sier Steinar Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/263830843″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]