Annonse

– Vi gjorde Donn slitne


Foto: Glenn Faannessen

Starts trener Steinar Pedersen kunne fornøyd konstatere at de kan være effektive fremover på banen også i det som til slutt ble en ganske overlegen 8-0-seier mot storebror Kjetil Ruthford Pedersen og hans Donn.

– Jeg er godt fornøyd med måten gutta gjennomfører kampen på. Vi viser høy kvalitet i pasningsspillet vårt og tempoet. Og når vi får 2-0 tidlig i 2. omgang, så ble forskjellen bare større og større, sier Pedersen til KRS247.

Han mener det at målene begynte å renne inn mot slutten, også er noe man må regne med i en slik kamp. Og det var selvfølgelig ekstra kjekt å slå broren sin.

– Det var fint å slå ham. Jeg forventet at vi skulle gjøre det, men vi har hatt mange interne oppgjør tidligere og det har vært jevnere, sier Starts trener som ikke har noen store tanker om hvem han helst vil møte i 2. runde.

– Vi har ingen drømmemotstander og tar det vi får. Vi er med i cupen for å vinne, og 2. runde er en ny mulighet for oss til å komme enda nærmere cupfinalen. Jeg har aldri opplevd en sånn finale før, sier Steinar Pedersen.

Det er forøvrig bare Jerv og Vindbjart som er igjen av de lokale lagene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer