Annonse

– Vi gjorde de gode


Foto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen måtte gi seg ti minutter før slutt. Da hadde han løpt nok i mellom i en kamp der det var klar forskjell på lagene.

– Vi hadde lyst til å komme hit å få tre poeng. Men vi er langt unna. Vi får ikke til å skape noe selv og sliter veldig defensivt, sier Børufsen til KRS247.

Han spilte i en relativt uvant posisjon i dag og planen fungerte ikke helt som den skulle.

– Jeg skulle spille litt mer innover på banen, men vi slet over hele linjen så jeg følte meg ikke så mye involvert, sier Espen Børufsen som ikke vil si at de møtte en medaljekandidat i dag.

– Det er for tidlig å si, men du ser at de har jobbet med denne spillestilen lenge. Det fikk vi absolutt merke. Men jeg er sikker på at hadde vi levert opp mot vårt beste, ville kampen ikke endt som den gjorde, sier Børufsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer