Annonse

– Vi gjør det vanskelig for oss sjøl


Steinar Pedersen. | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Starttrener Steinar Pedersen mener hans gutter slipper kveldens motstander altfor lett til. Det er enkle baklengsmål som avgjør kampen, slik han ser det.

– De er effektive. Vi kommer tilbake og får 1-1 og trykker på littegrann, så er det litt for enkle situasjoner som gjør at vi slipper inn for enkle mål. I tillegg har Sarpsborg noen store sjanser som de kan straffe oss på, sier Pedersen.

Han valgte å gjøre to bytter i pausen, ut med Vikstøl og Rasmussen, inn med DeJohn og Sandnes. Det hjalp ikke all verden for et presset Startlag. På søndag er det ny bunnkamp mot Vålerenga, og Pedersen har en plan.

– Vi har ikke tid til å deppe. Vi må løfte oss fort, få kampen ut av kroppen og sørge for at vi drar til Ullevaal og fremstår mer solide, sier Pedersen.

– Hva fokuserer du på nå frem mot Vålerengakampen?

– Nå handler det om å vise hva som bor i oss, alle sammen. Vi må løfte dette sammen, spillerne har et ansvar for at de backer hverandre opp og vi i trenerteamet må sørge for at de får den oppbackingen de skal ha, avslutter Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer