KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi gjør det vanskelig for oss sjøl

Starttrener Steinar Pedersen mener hans gutter slipper kveldens motstander altfor lett til. Det er enkle baklengsmål som avgjør kampen, slik han ser det.

– De er effektive. Vi kommer tilbake og får 1-1 og trykker på littegrann, så er det litt for enkle situasjoner som gjør at vi slipper inn for enkle mål. I tillegg har Sarpsborg noen store sjanser som de kan straffe oss på, sier Pedersen.

Han valgte å gjøre to bytter i pausen, ut med Vikstøl og Rasmussen, inn med DeJohn og Sandnes. Det hjalp ikke all verden for et presset Startlag. På søndag er det ny bunnkamp mot Vålerenga, og Pedersen har en plan.

– Vi har ikke tid til å deppe. Vi må løfte oss fort, få kampen ut av kroppen og sørge for at vi drar til Ullevaal og fremstår mer solide, sier Pedersen.

– Hva fokuserer du på nå frem mot Vålerengakampen?

– Nå handler det om å vise hva som bor i oss, alle sammen. Vi må løfte dette sammen, spillerne har et ansvar for at de backer hverandre opp og vi i trenerteamet må sørge for at de får den oppbackingen de skal ha, avslutter Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/260236450″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]