Annonse

– Vi gjør det vanskelig for oss


Foto: Kjetil Nordhus

Dette uttrykket sa også Starts kaptein Simon Larsen etter kampen mot Mjøndalen. Men for Vegard Hansens del handler det om at de ikke klarte å unngå sitt tredje tap på rad.

– Det gikk dårlig fra start, veldig dårlig. Vi skulle prøve oss på 4-4-2 og slå mot de to spissene, men det var en plan som ikke fungerte. Våre to sentrale ble for få mot de tre de hadde og vi hang veldig i tauene frem til vi la om til 4-5-1 og ble like mange på midten der. Da roet det seg litt, sier Hansen til KRS247.

Dagens kamp var ganske motsatt i forhold til det motsatte oppgjøret, der det var Mjøndalen som styrte mye av banespillet først på samme måte som Start gjorde i dag.

– Start er litt mer forsikte borte, mens her angriper de med alt de har. Det fryktet vi litt, men da vi la om var det litt for seint. Da hadde vi allerede sluppet inn to dødballmål. Skuffende 1. omgang, men heldigvis løfter vi oss i 2, sier treneren som håper på bedre tider.

– Vi er inne i en tung periode. Men nå har vi hatt tøffe perioder også. Vi er ikke der vi ønsker å være, men vi har noen enkle kamper utover, så får vi satse på at vi vinner de, sier Hansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer