KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi gir de målet

Florø-trener Terje Rognsø var spent før kampen på hvordan spillerne ville håndtere reisebelastningen etter cupkampen mot Kristiansund på torsdag og måtte se at de var tydelig preget av både en kamp i beina og en dommer som ikke helt dømte i deres favør.

– Vi gir de målet og det er et problem når du har en kampplan. Det er fryktelig dårlig av vår spiller og hadde de ikke klart å få det målet, kunne vi klart å frustrere de, sier treneren til KRS247.

Han kunne glede seg noe over hva guttene fikk til etter hvilken.

– Vi må stå høyere fordi vi står under etter pause. Vi tør mer og ryster de litt mer, men jeg synes ikke vi skaler nok med tanke på at vi har mange muligheter. Vi har et mål der på et hjørnespark, som jeg ikke er helt sikker på hvorfor det blir annulert, sier Rognsø som følte dagens dommer Sivert Amland fra Kringlebotn ble påvirket av hjemmepublikummet.

– Vi opplevde det også i Kristiansand. Så ble det et problem siste kvarteret av at de har mange spillere nede. Det er et problem at det blir for mange stopp i spillet, sier Rognsø som mener de må slå hardt tilbake mot Mjøndalen i midtuken.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/345025183″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]