KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi går for det sinnsyke

Fløy-trener Matthias Andersson vet at laget hans må være fokuserte i 95 minutter i kveldens kamp mot Odd om det skal bli sjokkseier. Hvis laget har hodet med seg hele kampen gjennom, blir han meget imponert.

– Vi må se realiteten og se at vi møter et kjempegodt fotballag. Vi er topplag i divisjon tre og burde vært høyere opp sånn jeg ser det, men Odd er et bra lag. Hvis vi taper med et par mål i dag kommer alle til å si at det var bra gjort, og hvis vi vinner blir det sinnsykt. Vi går for det sinnsyke, sier Andersson til KRS247.

Det er et stort apparat som skal i sving. Daglig leder Rune Nilsen, som brukte ganske lang tid på å lande etter Start-kampen, kommer til å ha hendene fulle gjennom dagen.

– Nå er det 25 personer som rigger for NRK. Det er full aktivitet på banen. Det kommer eventbyrå, det er masse vakter og alt skal organiseres. Vi har fullt opp med masse detaljer med kiosk, parkering og vakter. Vi har inn godt med folk og gode lister, loddsalg og et stort opplegg, sier Nilsen.

Alt oppstusset er det bare å nyte for spillerne, mener Andersson.

– Jeg har bedt dem nyte det. Nå er det 4-5 dager hvor eneste laget på Sørlandet er Fløy. Det må man være glad for, sier treneren og ønsker at gutta er positive og offensive.

– Vi kan ikke gjemme oss vekk, for da har vi ikke en sjanse. Det er mange som kanskje mener de burde spilt for et bedre lag enn Fløy i tredje divisjon, og da får du ingen større sjanser enn en livesending mot et Eliteserielag. Det er bare å vise seg frem, avslutter den tidligere lynvingen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/325329227″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]