KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi får som fortjent

Arendal-trener Mattias Andersson står foreløpig med to tap i sine to første kamper som trener og er enig med sin danske midtstopper at det skorter på effektiviteten.

– I forhold til spill og sjanser burde vi hatt poeng. Men Start hadde flere sjanser og vi utnyttet ikke godt våre, sier Andersson til KRS247.

Før kampen var han hemmelighetsfull med tanke på kampplanen, men delte villig av den etter kampen.

– Jeg vet at Start har litt for stor avstand mellom stopperne og midtbanespillerne og med store grep kunne vi bli flere enn dem i mellomromme, men vi var nok ikke raske nok. Vi skulle ta de på midten, men det ble ikke scoring av det, forteller treneren.

– Hva synes du om 1-1?
– Det var en sinnsykt kontring, den hadde ikke jeg planlagt og Sune [Kiilerich] kom jo der som en missil. En klassekontring, sier Andersson.

– Hva tar man med seg fra en sånn kamp?
– Spillerne er villige til å gjøre alt, de er lojale mot hverandre og mot meg. Vi var uredde og gikk ut i hundre. Jeg ser positivt fremover for med litt mer «power» og med Kovacs i tillegg så vil vi klare å bikke kampene i vår favør, avslutter den tidligere Fløy-treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/330404559″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]