KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi får ikke til noen ting

Håkon Opdal sparer ikke på kruttet når han beskriver hvordan Start fremstod mot Mjøndalen foran over 8000 på Sparebanken Sør Arena.

– Jeg synes det var skuffende det vi fikk til i dag. De fikk kjørt kampen inn i sitt spor. De presset oss og stresset oss og vi er rett og slett ikke gode nok til å stå imot, sier Opdal, som ble symptomatisk kåret til dagens beste etter å ha stått for flere matchvinnende redninger.

Men han synes innsatsen i dag var litt under pari i forhold til hva de fleste hadde forventet foran hjemmefansen.

– Det blir bedre for oss i andre omgang, men vi slurver veldig mye og spiller på oss mange sjanser imot, sier Starts bakerste mann som mener det er en kjent oppskrift som skal til for at det skal sitte i de to siste kampene.

– Vi må fokusere på det som vi alltid gjør, nemlig å ha tro på oss selv og finne roen og ferdigheten til å få til det vi gjør på trening ut i kamp. Plutselig så sitter det, sier Håkon Opdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229781040″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]