Annonse

– Vi er veldig skarpe


Sarpsborg 08-trener Geir Bakke. | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Sarpsborgtrener Geir Bakke var en meget fornøyd mann etter å ha fått med seg tre poeng og fire mål fra Sparebanken Sør Arena. Han hadde egentlig ikke forventet og trodd noe som helst i forkant av kampen, men nå er det mange smil i blått og hvitt.

– Dette betyr litt for trenerne og spillerne. Vi får fortsatt ta tak i det som var bra, og så er det fortsatt mye å bli bedre på, sier Bakke.

Han valgte å ikke tro altfor mye om kampen i forkant.

– Jeg trodde ikke så mye, men vi ville være skarpe fremover i dag. Vi har snakket om å gjøre andre ting enn å bare komme rundt på kant å slå innlegg. Vi har potensiale til å ha et mye større spekter å spille på, og det fikk vi ut i dag.

– Hva skulle dere ta Start på i dag?

– Vi vet at de dobler mye på sidene og vi vet at de er ganske gode til å finne innoverkantene i oppspillene. Det synes jeg de klarte mye i første omgang. Jeg synes Start var gode i første omgang, men vi er veldig skarpe og har uttelling, sier Sarpsborgtreneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer