KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er veldig skarpe

Sarpsborgtrener Geir Bakke var en meget fornøyd mann etter å ha fått med seg tre poeng og fire mål fra Sparebanken Sør Arena. Han hadde egentlig ikke forventet og trodd noe som helst i forkant av kampen, men nå er det mange smil i blått og hvitt.

– Dette betyr litt for trenerne og spillerne. Vi får fortsatt ta tak i det som var bra, og så er det fortsatt mye å bli bedre på, sier Bakke.

Han valgte å ikke tro altfor mye om kampen i forkant.

– Jeg trodde ikke så mye, men vi ville være skarpe fremover i dag. Vi har snakket om å gjøre andre ting enn å bare komme rundt på kant å slå innlegg. Vi har potensiale til å ha et mye større spekter å spille på, og det fikk vi ut i dag.

– Hva skulle dere ta Start på i dag?

– Vi vet at de dobler mye på sidene og vi vet at de er ganske gode til å finne innoverkantene i oppspillene. Det synes jeg de klarte mye i første omgang. Jeg synes Start var gode i første omgang, men vi er veldig skarpe og har uttelling, sier Sarpsborgtreneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/260232747″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]