KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er veldig klare til kamp

Sportslig administrator i Lillestrøm, Simon Mesfin gleder seg til seriestart og han tror hele laget med støtteapparat er veldig klare til å bevise hva de er gode mot Start.

Lillestrøm har, i likhet med Start, slitt med økonomiske problemer, til tross for at de endte på femteplass etter fjorårets sesong.

Simon Mesfin - Foto: LSK.no

Simon Mesfin – Foto: LSK.no

Men deres problemer har vært såpass synlige at de starter sesongen med ett minuspoeng.

– Ja, det er en ganske spesiell situasjon å ligge nederst på tabellen allerede før sesongen er i gang, sier Mesfin til KRS247 og forklarer at det er ikke noe den sportslige delen av klubben har brydd seg så mye om i sesongstarten.

Siden sesongslutt har det skjedd store forandringer i Lillestrøm, blant annet har svensk trener blitt byttet ut med islandsk trener i Runar Kristinsson. Han har blant annet spilt for nettopp Lillestrøm i perioden 1997 til 2000, men har de siste fire årene vært trener for sin hjemlige klubb KR Reykjavik, som han selv debuterte som spiller for i 1986.

– Vi har noe kontinuitet med tanke på samme keepertrener og fysio også har vi de spennende nye trenerne, så det blir veldig interessant å se hvordan det vil gå denne sesongen med noe nytt og noe kontinuitet.

Hvordan tror du utfallet av dagens kamp blir?

– Jeg tror at det blir en tøff kamp som det alltid er første serierunde. Vi ser på Start som et godt lag som har hatt sine utfordringer, men vi vet at Kristoffer Ajer er et kjempetalent som vi må holde et godt øye med. Vi vet at vi må være på tå hev, sier Mesfin.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199670731″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]