Annonse

– Vi er uheldige i dag


Foto: Glenn Faannessen

Stolpeskudd, redning på strek og tverrliggerskudd. Så nær var Start å få med seg ett poeng helt i sluttsekundene av kampen mot FK Haugesund på Sparebanken Sør Arena.

– Det gikk stang ut i dag. Tre ganger de siste fem minuttene, bare uheldig for oss, sier Kristjan Flóki Finnbogason til KRS247.

Han berømmer også Per Kristian Bråtveit som hadde noen feberredninger og er en av hovedgrunnene til at det ikke ble noen baklengs på bortelaget i dag.

– Men vi kan ikke se på deres keeper og si at det var derfor vi ikke vant i dag. I 1. omgang spilte vi det på den måten vi skal høre til å gjøre, mens i 2. omgang var vi ikke helt med i starten og det er vår egen feil. Vi er bedre enn vi var mot Sandefjord og Vålerenga, sier Flóki.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer