Annonse

– Vi er sløve og slurvete


Foto: Alf Otto Fagermo

Start-trener Steinar Pedersen er klar på at dette var en kamp de skulle vinne, men måtte se at det nok en gang glapp defensivt en gang for mye mot et lag som ga en oppvisning i defensiv fotball etter scoringen.

– Det er en dårlig og dyster stemning. Vi sitter igjen med null poeng etter en kamp som vi skal vinne. Vi har masse muligheter og situasjoner som gjør at vi kan score mål. Vi mangler den siste lille kvaliteten i effektiviteten fremfor mål, sier Pedersen til KRS247.

– Kampen avgjøres på at vi er sløve og slurvete på innkastsituasjoner og som vi har sagt hundre ganger teller enhver situasjon i kampen. Det er sånn fotballen er. Strømmen poler et innlegg i boks fordi vi ikke håndterer det som kommer. Det er utrolig skuffende at vi går på sånne «konsentrasjonssløvhetsfeil» i boks der, fortsetter treneren.

– Vil et sånt resultat prege laget?

– Vi skal spille mot Levanger borte neste kamp og vi har ikke begynt å tenke så mye inn mot den kampen enda, men det er viktig at vi kommer tilbake på vinnersporet. Vi har tre tap på de fire siste og vi må vise hva som bor i oss hvis vi skal klare å nå det målet vi har satt oss, sier Steinar Pedersen.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer