Annonse

– Vi er skuffet


Foto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen ble kåret av dagens beste spiller av hjemmepublikummet etter det som må kalles en typisk OBOS-ligakamp etter et tøft kampprogram med tre kamper på sju dager. Han fikk til en assist, men er tydelig ikke fornøyd med at det bare ble 2-2 og uavgjort.

– Dette var en kamp vi hadde håpet på å vinne. Vi får en fryktelig start på begge omgangene og er heldige som får med oss poeng her. Det kan være et viktig poeng, sier Børufsen til KRS247.

Han vil ikke være helt med på at det var mange slitne spillere ute på kunstgresset i dag.

– Det kan godt hende det var noen tunge bein, men det er dette vi trener for hver uke og det er likt for de andre lagene. Jeg vet ikke hva som skjer. Vi slipper noen drittmål. Og i 2. omgang da vi var enige om å ta tak, så scorer de på sin første sjanse og da gjør vi det vanskelig for oss selv. Det er ikke noen god kamp av oss i det hele tatt. Vi har noen perioder der vi spiller fin fotball, men det blir for passivt over hele linjen, sier Espen Børufsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer