Annonse

– Vi er klare


Foto: Alf Otto Fagermo

Start-trener Steinar Pedersen har en formidabel oppgave foran seg. Han leder et lag som ligger desidert sist på tabellen etter sesongens 13 første kamper og etter fire ukers pause fra tellende kamper, er det Haugesund som venter i den første av 17 matchballer.

– Det blir en tøff bortekamp. Men vi er klare til å ta fatt på en høstsesong som blir veldig viktig for oss. Det er 17 kamper og målet er krysstallklart. Vi har forberedt oss godt og vet at vi møter et godt fotballag, men vi er klare. Nå er det om å gjøre å forenkle ting og jobbe knallhardt og sørge for at vi blir mer farlige og flytter frem litt flere folk og truer motstanderen litt mer. Så må vi også være sterkere og klarere i de kampavgjørende situasjonene, sier Pedersen til KRS247.

Han kan stille et tilnærmet toppet mannskap mot laget fra Haugesund, men må unnvære to ganske viktige spillere.

– De som er ute er Uduak [Idemokon] og Rolf [Daniel Vikstøl], i tillegg til [Adi] Markovic og [Erlend] Segberg som har litt småproblemer. Ellers er det fulltallig og alle er klare til å dra oppover og vinne kampen, forteller treneren.

Hva skal Start være knallgode på mot Haugesund?
– Vi skal iallfall ha et hardtarbeidende lag  som skal være disiplinerte og gjøre det vanskelig for Haugesund når de har ballen. Så skal vi skape mer sjanser enn vi har gjort til nå, sier Steinar Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer