Annonse

– Vi er heldige som får ett poeng


Foto: Pål Lomeland

Kristoffer Ajer mente Start fortjente buingen fra publikum etter å ha vist kjedelig spill mot Bodø/Glimt i over 80 minutter.

– Vi spiller ikke en god nok kamp, vi kommer hit for å få tre poeng og spille god offensiv fotball, men vi gjør det motsatte, sier Kristoffer Ajer til KRS247.

Han tror ikke Starts problem ligger i det som skjer på treningsøktene, men at det er noe mentalt som skjer idet dommeren blåser i fløyta.

– Det er noe feil som skjer der, sier Ajer, som ble byttet ut et drøyt kvarter før slutt. Han fikk seg en trøkk i en tøff duell før pause og ga beskjed til Mjelde om at han måtte ut istedet for å fullføre kampen på halv maskin.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer