Annonse

– Vi er fortsatt med


Foto: Amanuel Tesfaghabr

Bård Borgersen ser ikke mørkt på at det bare ble uavgjort mot Tippeligaens dårligste bortelag på Sparebanken Sør Arena i dag.

– Det var særdeles viktig for oss å ikke tape i dag. Vi er med i kampen og den kommer til å vare helt inn, sier Borgersen til KRS247 etter kampen der han følte de var fullt på høyde med laget fra Østlandet.

– Jeg synes vi matcher de på duellkraft og får det greit til på dødballer også, men det hadde vært ekstra godt å score på en til, sier Starts trener.

Daniel Aase fikk sine første 45 minutter etter at Bård Borgersen overtok som trener og han får gode skussmål av laglederen.

– Jeg synes han hadde et fint innhopp. Han gjør en fin figur med å tørre å kombinere og ikke minst holde på ballen, sier Borgersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer