Annonse

– Vi er der vi skal være


Arkivbilde: Glenn Faannessen

Start kan overnatte på direkte opprykksplass etter å ha tatt sin tredje hjemmeseier. Det gleder Steinar Pedersen som tar med seg mye positivt fra kampen mot Mjøndalen.

– Vi spiller veldig godt første halvtimen, så roer det seg av naturlige årsaker og vi brude fått 3-0 før pause. Det er greit at vi scorer på dødball, men det kommer av godt spill i forkant, sier Pedersen til KRS247.

Han føler de har god kontroll i 2. omgang også.

– Vi har så god kontroll at vi begynner å gjøre det vanskelig, 2-0 er en livsfarlig ledelse, så da blir det litt stress på slutten. Men vi drar i land tre nye viktige poeng, sier treneren som også kunne glede seg over en fin innsats av Abubakar Ibrahim.

– Abu gjør en god jobb frem itl han blir sliten på slutten, sier Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer