Annonse

– Vi er dårlige foran begge bokser


Foto: Glenn Faannessen

Sune Kiilerich ga Arendal et håp tidlig i 2. omgang med et 90-metersløp som få har sett tidligere på Sparebanken Sør Arena, men dansken er klar på at de ikke er effektive nok.

– Vi spiller en fin kamp og skaper store nok sjanser til å få med oss poeng. Jeg følgte at vi klarte å presse de til å miste ballen flere ganger og får til noen kontringer, men det er ergerlig at vi kommer kommer foran. Det hadde vi fortjent, sier Kiilerich til KRS247.

– Vi skal jobbe mer med å score på sjansene våre, men vi må også tette igjen bak slik at de ikke får scoret så mye mot oss, fortsetter dansken som trodde de kunne vinne kampen etter at han hadde satt inn sin scoring.

– Men det gikk ikke som vi hadde trodd, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer