Annonse

– Vi er blitt for utvannet


Hovedtrener i Start Mons Ivar Mjelde. Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Treningskampen mot Bodø/Glimt før sesongen er ikke relevant for kveldens kamp, men trener Mons Ivar Mjelde mener man likevel skal bruke den til noe positivt. 

– Den kampen viste jo hvordan vi ønsker å spille fotball. Men jeg tror Bodø/Glimt er bedre nå enn de var den gangen, sier Mjelde.

Han var tidvis fornøyd med forsvarspillet i begynnelsen av sesongen, men er klar på at det ikke har vært godt nok i det siste.

– Vi har vært for utydelige i forsvarsspillet og ikke like nådeløse i angrep som vi var i vinter og starten av sesongen, mener Mjelde.

Det er blitt mange baklengsmål på dødball i de seneste kampene, og det irriterer Starttreneren.

– Vi lager for mange unødvendige dødballer i mot, og det har vi ikke råd til. Det er noe vi har hatt fokus på i det siste, påpeker han.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer