Annonse

– Vi burde ha vunnet


Foto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen klarer ikke helt å sette fingeren på hva som skjer med laget etter at de går opp i ledelsen og er skuffet over at de nok en gang har tapt en fotballkamp.

– Jeg vet ikke hva som skjer. Vi slipper de mer inn i kampen etter scoringen vår, så scorer de to på langskudd. Jeg er litt irritert over at vi ikke kommer oss opp i press i egentlig begge situasjonene, sier Børufsen til KRS247.

Han vil ikke snakke for mye om sin fremtid i klubben.

– Jeg er alltid tent når jeg er ute på banen og for min del handlet det bare om å avslutte på en så god måte som mulig. Jeg er skuffet over måten vi har prestert på i år, sier han.

Er du overrasket over Brann?
– Nei, vi var ganske forberedt på måten de kom seg ut og la seg på. De har spilt ganske likt gjennom hele sesongen. Brann har en del gode spillere, men de lar oss styre spillet og det synes jeg vi håndterte ganske bra i halvannen omgang, sier Espen Børufsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer