Annonse

– Vi burde avgjort mye tidligere


Foto: Glenn Faannessen

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen opplever kampen mot Start som helt grei og en kamp de hadde full kontroll på.

– Men det kunne blitt kjekkere for oss om vi hadde scoret litt tidligere. Vi spiller en ålreit 1. omgang og har bra med målsjanser, men vi burde vært lang roligere enn det vi var. På 1-0 ble vi litt feige og inviterer Start inn i kampen. Det ble riktignok ikke så mange farligheter utav det, men du vet aldri når vi slipper dem inn igjen om de kan score eller ikke. Og de har én målsjanse der som kunne ha gått inn, og da kunne det blitt hektisk på slutten, så litt unødvendig av oss. Vi bør lære av det, sier Ingebrigtsen til KRS247.

Han har ikke tenkt så mye over dagens motstander, men han tror Dempseys unge mannskap blir spennende å følge utover sesongen. Men hans fokus er selvsagt å fortsette poengfangsten med sitt Rosenborg, som står med 3 seire, 2 uavgjort og 1 tap etter de seks første kampene.

– Eliteserien begynner vel å sette seg nå når vi avslutter april og kommer inn i mai, så tror jeg vi skal begynne å fyre på mer enn fire sylindre og da håper jeg at vi skal bli bedre gjennom 90 minutter og ikke i 50 som det var i dag. Vi jobber hver dag for å bli bedre og er sterk i troen på at vi kommer til å bli det, sier Kåre Ingebrigtsen.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer