Annonse

– Vi blir pissa på og smadra av Vindbjart


Kristoffer Ajer vil ha fokus på å berge plassen i eliteserien med Start. Her fra cuptapet mot Vindbjart tidligere i år (Foto: Pål Lomeland)

Kristoffer Ajer ble byttet inn etter pause i kampen mot Vindbjart og fikk ikke til stort mot et dyktig forsvar hos hjemmelaget. Han har en klar dom over hva som skjedde på Moseidmoen.

– Vi blir pissa på og smadra av Vindbjart, så det er flaut. Det er ikke så mye mer å si om det, sier Kristoffer Ajer til KRS247.

Han forteller at stemningen i garderoben etter kampen var alt annet enn hyggelig med tanke på at klubben hadde ambisjoner om å gjøre det godt i årets cuprunder.

– Vi visste at Vindbjart var et godt lag, de kriger bra og spiller en perfekt kamp. Det er derfor det er mulig for et godt 2. divisjonslag å slå et eliteserielag, men det er ikke bra nok at vi blir slått 4-0, sier en frustrert Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer