Annonse

– Vi blir for lette i avgjørende situasjoner


Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Start-trener Mons Ivar Mjelde fremstod gjerne som defensiv og lavmælt foran reporterne på TV, men i garderoben i pausen, var han alt annet enn blid.

– Jeg var litt sinna etter 1. omgang og ga laget klar beskjed om at de måtte steppe opp, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247 som er fornøyd med at de klarte å vise en bedre innsats i andre omgang. Da dro de spissene litt lavere ned i banen og sørget for at de lå litt mer kompakt. Men Molde kunne fort ha vunnet med enda flere mål.

– Molde er såpass gode i dag at Håkon er den som redder oss, men jeg er forbanna over at vi slipper inn tre mål på dødball. Det er litt for enkelt, sier Mjelde. Start-treneren er klar på at de møtte et lag som hadde ballsikre spillere med mye kraft og tempo, så det var klart at et svekket Start-lag ville få utfordringer både defensivt og offensivt.

Mjelde håper også på at debuten til ungguttene Norheim og Engberg kan inspirere de til å bli enda bedre.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer