Annonse

– Vi blir for baktunge på slutten


Mons Ivar Mjelde Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start-trener Mons Ivar Mjelde syntes hjemmelaget ble for baktunge mot slutten av kampen mot Sarpsborg 08 i mandag kveld. Det var ikke det som var planen til hovedtreneren. 

– Det å bli ti mann rett før pause smerter oss litt, men vi blir for defensive mot slutten av kampen. Vi tror at vi kan forsvare målet best ved å komme nær det, men faktum er motsatt, sier Mjelde til KRS247.

Han er klar på at det ikke skal være slik at Espen Hoff skal være bakerste mann i en offensivt corner.

– Det er soleklart at Hoff ikke skal være siste mann uten sikring. Vi ble overrumplet av igangsettingen fra keeper til Sarpsborg og det ble dyrt, avslutter Mjelde som nå ser frem mot Haugesund borte kommende lørdag.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer