KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi ble tatt litt på senga

Fulle av selvtillit etter tre strake seire på rad, hadde Start alle muligheter til å kunne ta sin andre strake borteseier da de besøkte Intility Arena og Vålerenga. Men slik gikk det ikke. Til tross for en intens sluttspurt, endte det med tap.

– Vi er skuffet over prestasjonen. Vi visste hva Vålerenga var gode på, men vi får ikke satt godt nok press på ballfører og jeg føler de får kampen inn litt i sitt spor, forklarer Simon Larsen til KRS247 etter kampen.

Kjetil Rekdal kaller de to første baklengsmålene for billige fordi hjemmelaget hadde knapt vært innenfor Starts 16 meter før Sam Johnson fikk kommet seg fri etter 25 minutter og etter 57 minutter. Men Start var også tannløse i mye av sitt spill fremover i starten og fikk oppleve et Vålerenga som ifølge Larsen var bedre i pressleddet enn våre helter i gult og svart.

– Abu og Fredheim Holm styrte mye hos dem. Vi fikk ikke satt nok press på de, vi ble spilt veldig lave til tider og det var ikke sånn at de var på midten og spilte ball hele tiden. De var godt inne på vår banehalvdel og til tider lå de og styrte spillet like utenfor vår 16 meter. Vi var ikke på nok rett og slett i de situasjonene og lot de for enkelt få initativet, sier midtstopperen som er enig i at de fikk litt mer til utover i 2. omgang. Men at de totalt sett under 90 minutter ikke var gode nok.

Hør mer fra Intility Arena her.

Starts neste kamp er hjemme mot Sarpsborg 08 den 7. oktober kl. 18:00.