KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er nummer to i det som er viktigst i fotball

Start-trener Mons Ivar Mjelde forklarer sjokktapet mot Vindbjart med at de ikke var gode nok til å vinne dueller og være først på de viktigste tingene i fotball, nemlig presisjon og tempo.

– Kampen er ikke spesielt god fra vår side. Vi visste at vi møtte et «halvgale» Vindbjart-lag, men når vi havner bakpå på presisjon og tempo som er viktig i kampen, så vinner Vindbjart. Etter straffen får de kampen i et fint spor som passet bra for dem, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247. Han må konstatere at instruksene han ga i pausen på 0-0, ikke akkurat virket positivt for Start i den andre omgangen.

Han er imponert over hvordan Vindbjart fremstod, og er selvfølgelig ikke spesielt imponert over hva egne spillere leverte i kampen.

– Er det flaut å ryke mot et 2. divisjonslag så tidlig i cupen?

– Det skal normalt ikke skje, men når du er nummer to på det viktigste, så skjer det. Det har skjedd før og vil skje igjen, sier Mjelde og understreker at det ikke er mange spillere som vil få fornyet tillit mot Molde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204234942″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]