Annonse

– Vi er nummer to i det som er viktigst i fotball


Mons Ivar Mjelde. Foto: Pål Lomeland

Start-trener Mons Ivar Mjelde forklarer sjokktapet mot Vindbjart med at de ikke var gode nok til å vinne dueller og være først på de viktigste tingene i fotball, nemlig presisjon og tempo.

– Kampen er ikke spesielt god fra vår side. Vi visste at vi møtte et «halvgale» Vindbjart-lag, men når vi havner bakpå på presisjon og tempo som er viktig i kampen, så vinner Vindbjart. Etter straffen får de kampen i et fint spor som passet bra for dem, sier Mons Ivar Mjelde til KRS247. Han må konstatere at instruksene han ga i pausen på 0-0, ikke akkurat virket positivt for Start i den andre omgangen.

Han er imponert over hvordan Vindbjart fremstod, og er selvfølgelig ikke spesielt imponert over hva egne spillere leverte i kampen.

– Er det flaut å ryke mot et 2. divisjonslag så tidlig i cupen?

– Det skal normalt ikke skje, men når du er nummer to på det viktigste, så skjer det. Det har skjedd før og vil skje igjen, sier Mjelde og understreker at det ikke er mange spillere som vil få fornyet tillit mot Molde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer