Annonse

– Vi ble lave


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen er klar på hvor det sviktet hen i det som kunne se ut til å bli selve kampen der all statistikk skulle brytes.

– Guttene legger ned den innsatsen som kreves for å skape resultater, men vi orker ikke lenge nok. Vi bruker mye krefter defensivt og blir en del lavere i 2. omgang, forklarer Starts trener til KRS247.

Han tar likevel med seg mye positivt fra nok en kamp som endte i tap.

– Vi gjør mye bra og kommer godt i gang. Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen av 1. omgang. I pausen snakket vi om å gjøre noen små justeringer i det defensive og gå ut og jage en ny scoring. Jeg synes Andreas [Hollingen] gjør en bra kamp i dag. Dennis [Antwi] jobber, sliter og får noen avslutninger. Han viser at han har noe å komme med på dette nivået, og kommer bare til å bli bedre og bedre, sier Pedersen som også hadde mye godt å si om hvordan de fikk det til defensivt mot Odd.

– Både Jens [Kristian Skogmo] og Daniel [Aase] fikk mye å gjøre i forsvaret på grunn av at de krosset litt og satte opp de situasjonene ofte. Men jeg synes at de løste disse bra. Han [Aase] er tett opp i kanten når vi står litt høyere. Jens gjør en bra kamp defensivt, men så må det gå litt fortere offensivt. Vi burde vært tøffere i det offensive spillet, sier treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer