KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi ble lave

Steinar Pedersen er klar på hvor det sviktet hen i det som kunne se ut til å bli selve kampen der all statistikk skulle brytes.

– Guttene legger ned den innsatsen som kreves for å skape resultater, men vi orker ikke lenge nok. Vi bruker mye krefter defensivt og blir en del lavere i 2. omgang, forklarer Starts trener til KRS247.

Han tar likevel med seg mye positivt fra nok en kamp som endte i tap.

– Vi gjør mye bra og kommer godt i gang. Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen av 1. omgang. I pausen snakket vi om å gjøre noen små justeringer i det defensive og gå ut og jage en ny scoring. Jeg synes Andreas [Hollingen] gjør en bra kamp i dag. Dennis [Antwi] jobber, sliter og får noen avslutninger. Han viser at han har noe å komme med på dette nivået, og kommer bare til å bli bedre og bedre, sier Pedersen som også hadde mye godt å si om hvordan de fikk det til defensivt mot Odd.

– Både Jens [Kristian Skogmo] og Daniel [Aase] fikk mye å gjøre i forsvaret på grunn av at de krosset litt og satte opp de situasjonene ofte. Men jeg synes at de løste disse bra. Han [Aase] er tett opp i kanten når vi står litt høyere. Jens gjør en bra kamp defensivt, men så må det gå litt fortere offensivt. Vi burde vært tøffere i det offensive spillet, sier treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/277247895″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]