KRS247.no

Henter værvarsel...

Veldig tidlig sesongstart neste år

Fotballsesongen vil sparkes i gang allerede 11. mars neste år med den første serierunden av Eliteserien 2018. Dermed vil det bli spilt to serierunder før de første landskampene neste sesong.

– Vi er avhengig av å strekke ut den norske sesongen dersom vi skal nå våre mål i Europa, noe som også samsvarer med innstillingen fra styret i Norsk Toppfotball. Vi får nå en konkurransesesong som nærmer seg i lengde med våre konkurrenters. Forholdene er lagt godt til rette for lagene som skal ut i Europa gjennom en innlagt tre helgers pause i Eliteserien i den mest hektiske perioden, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn overfor fotballforbundets nettside.

– Vi er fornøyd med hovedterminlisten. Tilrettelegging for våre E-cuplag, lengre konkurransesesong og at cupfinalen avslutter sesongen, har vært viktig for våre vurderinger. Det har vi fått, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

OBOS-ligaen venter til like etter påske neste sesong før 1. serierunde gjennomføres 2. påskedag.

For Vindbjart og Fløy blir det ikke seriestart før 14. april.

Avslutningen på sesongen blir også ganske sen i Eliteserien med siste serierunde den 25. november, mens de siste kvalifiseringskampene spilles 8. desember, altså uka etter cupfinalen, som neste år spilles 1. og 2. desember.