Annonse

Veldig tidlig sesongstart neste år


Sånn kan det fort se ut i 1. serierunde neste år for Start - Arkivfoto fra Alfheim: Glenn Faannessen

Fotballsesongen vil sparkes i gang allerede 11. mars neste år med den første serierunden av Eliteserien 2018. Dermed vil det bli spilt to serierunder før de første landskampene neste sesong.

– Vi er avhengig av å strekke ut den norske sesongen dersom vi skal nå våre mål i Europa, noe som også samsvarer med innstillingen fra styret i Norsk Toppfotball. Vi får nå en konkurransesesong som nærmer seg i lengde med våre konkurrenters. Forholdene er lagt godt til rette for lagene som skal ut i Europa gjennom en innlagt tre helgers pause i Eliteserien i den mest hektiske perioden, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn overfor fotballforbundets nettside.

– Vi er fornøyd med hovedterminlisten. Tilrettelegging for våre E-cuplag, lengre konkurransesesong og at cupfinalen avslutter sesongen, har vært viktig for våre vurderinger. Det har vi fått, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

OBOS-ligaen venter til like etter påske neste sesong før 1. serierunde gjennomføres 2. påskedag.

For Vindbjart og Fløy blir det ikke seriestart før 14. april.

Avslutningen på sesongen blir også ganske sen i Eliteserien med siste serierunde den 25. november, mens de siste kvalifiseringskampene spilles 8. desember, altså uka etter cupfinalen, som neste år spilles 1. og 2. desember.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer