Annonse

– Veldig gøy å komme i gang igjen


Arkivfoto: Kjetil Nordhus

Simon Larsen har ikke spilt en eliteseriekamp siden han tok en «professional foul» og ble utvist fem minutter uti 1-6-kampen mot Vålerenga forrige mandag. Nå som karantenen er sonet er kapteinen kampklar igjen.

– Deilig! Det føles som det er lenge siden jeg har spilt kamp, men det var jo en cupkamp på onsdag, sier Larsen til KRS247.

Han opplevde Rosenborg-kampen fra tribunen og satt nok igjen med samme oppfatning som de fleste.

– Jeg var veldig fornøyd etter 1. omgangen da følte jeg at vi hadde tatt steg i forhold til det å ofre seg foran egen boks og være mer solide i forsvarsspillet vårt, og så kom dessverre det første målet litt for tidlig. Hadde det gått ti til tjue minutter til og de hadde blitt desperate, så kunne vi fort fått med oss noe. Det er fremgang, men vi står igjen med null poeng, så det er det som er fasiten, forklarer midtstopperen som kjenner kribling i bena før kamp.

Avspark på Nadderud er i kveld kl. 18:30 og du kan høre kampen direkte på Metro Sør fra 17:30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer