Annonse

– Veldig godt med poeng i dag


Foto: Kjetil Nordhus

Start tar med seg tre nye poeng etter å ha vunnet sin tredje hjemmekamp på rad. Men kapteinen er klar på at de hadde store muligheter til å punktere kampen.

– Vi gjør det vanskelig for oss. Vi burde hatt 3-0 og 4-0 og skaper mer enn nok av sjanser. Spillet vårt har fungert bra, men nå gjelder det bare å få det til å fungere bedre over tid, sier Simon Larsen til KRS247.

Start var overlegne første halvtimen i dag mot Mjøndalen og det kunne nesten virke som det bare var ett lag på banen. Men etter pause var det noe helt annet som skjedde.

– Det eneste vi snakket om i pausen var på trykke på videre, men vi gjør det litt vanskelig mot oss selv. Vi var fysisk sett mer enn klare nok for 2. omgang, men kanskje er det noen mentale sperrer som står i veien, sier Larsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer