Annonse

Veldig fornøyd med å kunne bli i klubben


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Andreas Hollingen er glad for å slippe mas om kontrakt og mulig tidlig retur til Molde på grunn av et reglement. Nå ser han frem til fin fortsettelse i gult og svart.

– Ja, jeg stortrives her, så det er veldig greit å slippe å tenke på kontrakt og signeringer, så det er bare positivt, forteller Hollingen til KRS247.

Leiesoldaten fra Molde har lyst å bli i klubben også etter sesongslutt dersom Start ønsker å signere kontrakt med ham og håper å få fast plass i en dyp midtbanerolle.

– Jeg trives best som en sittende sentral midtbanespiller, og har jo blitt prøvd både i offensiv midtbane og som indreløper, men når vi spiller 4-2-3-1, passer det best for meg å være blant de to bak på midten, sier han.

Kampen mot Stabæk tror Hollingen blir tøff, og det er kanskje ikke så rart, siden laget i skrivende stund er på en andreplass på tabellen, bare tre poeng bak Rosenborg.

– Men det er sånne kamper jeg har lyst til å spille når jeg først spiller i Tippeligaen, du har alltid lyst til å møte de beste lagene, sier Andreas Hollingen.

Kampen mot Stabæk sparkes i gang på Sparebanken Sør Arena lørdag klokken 15:30. Vi starter oppladningen på radioen fra 14:30.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer