KRS247.no

Henter værvarsel...

Veldig fornøyd med å kunne bli i klubben

Andreas Hollingen er glad for å slippe mas om kontrakt og mulig tidlig retur til Molde på grunn av et reglement. Nå ser han frem til fin fortsettelse i gult og svart.

– Ja, jeg stortrives her, så det er veldig greit å slippe å tenke på kontrakt og signeringer, så det er bare positivt, forteller Hollingen til KRS247.

Leiesoldaten fra Molde har lyst å bli i klubben også etter sesongslutt dersom Start ønsker å signere kontrakt med ham og håper å få fast plass i en dyp midtbanerolle.

– Jeg trives best som en sittende sentral midtbanespiller, og har jo blitt prøvd både i offensiv midtbane og som indreløper, men når vi spiller 4-2-3-1, passer det best for meg å være blant de to bak på midten, sier han.

Kampen mot Stabæk tror Hollingen blir tøff, og det er kanskje ikke så rart, siden laget i skrivende stund er på en andreplass på tabellen, bare tre poeng bak Rosenborg.

– Men det er sånne kamper jeg har lyst til å spille når jeg først spiller i Tippeligaen, du har alltid lyst til å møte de beste lagene, sier Andreas Hollingen.

Kampen mot Stabæk sparkes i gang på Sparebanken Sør Arena lørdag klokken 15:30. Vi starter oppladningen på radioen fra 14:30.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/213225055″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]