Annonse

Vant stort mot Glimt


Ole Martin Rindarøy her i aksjon mot Sandefjord. Foto: moldefk.no

Start var flere numre for store for gjestene fra Nordland. Bodø/Glimt ble nedsablet 6-0 med god hjelp av to leiesoldater fra Molde.

Start – Bodø/Glimt 6-0 (2-0): For i gult stilte nemlig to spillere som i dag egentlig hører til i romsdalsklubben Molde, nemlig Andreas Hollingen og Ole Martin Rindarøy og sistnevnte var veldig delaktig i flere av Start sine mål. Det tok 30 minutter før det første målet smalt i nettet bak Lasse Staw og de 23 fremmøtte på Sparebanken Sør Arena fikk noe å juble for. Det var et velplassert skudd i nærmeste hjørne fra Gummi. Åtte minutter senere lå en ny ball i nettet bak Glimt-keeperen, denne gangen på et godt slått hjørnespark fra innleide Rindarøy og Bismarck Acosta fikk pirket ballen inn fra kort hold.

I pausen ble Fernando Paniagua, John Olav Norheim og Alex DeJohn byttet inn til fordel for Jon Hodnemyr, Andreas Hollingen og Bismarck Acosta. Men Rindarøy ble værende og han var mannen bak Starts første og andre mål i andre omgang som kom etter ti minutter. Leiesoldaten fra Molde var nest sist på ballen da Bodø/Glimts Ulrik Saltnes satte ballen bak egen keeper til 4-0.

Som om det ikke var nok; Ole Martin Rindarøy var også nest sist på scoringen til innbytter Lasse Sigurdsen, mens Robert Sandnes fikk æren av å avslutte målfesten med 6-0 like før slutt med et praktfullt skudd fra 17 meter etter fint Startspill og målgivende av Fernando Paniagua.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer