Annonse

Vant over Fløy


Vindbjart trakk det lengste strået mot Fløy. Her fra kampen i oktober - Arkivfoto: Henrik Gimle

I det som kunne kalles Sørlandets svar på «El Classico», var det Vindbjart som trakk det lengste strået i treningskampen mot Fløy. Dette til tross for at Fløy ledet 2-0 til pause.

Tidligere Start-spiller John Olav Norheim satte inn Fløys ledermål allerede før det hadde gått ti minutter, og bare noen minutter senere utnyttet Henrik Andersen et ganske ubesluttsomt Vindbjart-forsvar og kunne øke ledelsen til laget fra Flekkerøy.

Ettter pause gikk det bedre for laget fra Vennesla, som fikk  presset frem et selvmål på et hardt innlegg fra Jon Hodnemyr bare fire minutter uti 2. omgang.

Utlikningen kom drøye 20 minutter senere ved Marius Nilsen som headet inn et hjørnespark og på overtid var snuoperasjonen til Vindbjart et faktum.

På nok et hjørnespark, kunne Kjetil Myrvold heade inn 3-2. Til tross for at dette var en treningskamp, har nok likevel Steinar Skeie og hans Vindbjart et lite psykologisk overtak før neste gang lagene møtes.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer