KRS247.no

Henter værvarsel...

Vant mot reservepreget Superliga-lag

Start slo SønderjyskE 2-1 i en treningskamp i Danmark nå i ettmiddag. Det var det danske laget som hadde ballen mest, men det var Start som klarte å sette inn det første målet ved Espen Børufsen etter 15 minutters spill.

2-0 kom etter et flott angrep der Mathias Rasmussen fikk ballen inne på danskenes halvdel og rundet to motstandere. Danskenes keeper ruset ut og Rasmussen chippet ballen iskaldt over keeperen og i mål.

Kampens siste mål kom rundt fire minutter ut i andre omgang da Mikael Uhre avsluttet et flott angrep av hjemmelaget. Det kunne fort ha endt 2-2 etter at SønderjyskE ble idømt straffespark like før slutt etter at Robert Sandnes handset i eget felt. Men heldigvis for Start ble straffen satt i tverrliggeren.